Comanda mașina preferată din confortul casei tale!     De ce să cumperi online? Click aici pentru detalii.

Rezervarea online a unui automobil prin programul Rabla* 2022

Programul Rabla este derulat de AFM (Administrația Fondului pentru Mediu). Bugetul disponibil în fiecare an precum și data de începere a Programului Rabla din acel an este decisă de AFM.

Cum achiziționez un automobil de pe vanzari.nissan.ro prin Programul Rabla* ?

  1. Asigură-te că dispui de un tichet Rabla. Dacă nu ai un tichet și dorești un automobil prin acest Program național, este posibil ca agentul Nissan de unde cumperi mașina să te poată ajuta. Găsește cel mai apropiat agent Nissan aici și contactează-l.
  2. Bifează "Programul RABLA" și achită taxa de rezervare de 500 Euro (TVA inclus).
  3. Când te va contacta agentul selectat în cadrul procesului de comandă vei primi toate informațiile necesare.

 În funcție de bugetul Rabla disponibil la acel moment și de starea programului, consilierul de vânzări te va informa dacă achiziția este disponibilă prin acest program sau nu.

 

Alte informații relevante:

- perioada de achitare integrală a automobilului în 15 zile (pe care o practicăm în mod normal) nu se aplică pentru Programul Rabla. Știm că validarea dosarului tău din Programul Rabla poate dura mai mult de 15 zile motiv pentru care îți vom păstra comanda activă până la acel moment;
- verifică pagina noastră de întrebări și răspunsuri despre cum funcționează platforma de rezervări online de aici pentru a fi la curent cu procesul;
- poți achiziționa un automobil prin Programul Rabla și în rate (creditare sau leasing). Pentru a afla mai multe detalii apasă aici;
- este posibil să afișăm pe acest site și modele care nu sunt eligibile pentru achiziție prin Programul Rabla. Dacă pe pagina respectivului model nu este afișat prețul Rabla înseamnă ca acea mașină nu poate fi achiziționată cu subvenția Programului;
- vrei un model și nu îl găsești pe site? Este posibil să nu îl avem în stocul online de la acest moment. Accesează pagina Nissan de promoții generale Rabla 2022 și cere o ofertă pentru modelul pe care îl cauți;

 

Nu ai găsit informația pe care o cauți?

Poți contacta, pentru alte detalii și informații pe care nu le-am inclus aici, departamentul nostru de relații cu clienții (Vocea Clientului Nissan) la numărul de telefon 021.203.88.58 sau prin e-mail la voceaclientului.nissan@nissan-importer.com.

Prețul** prin Programul Rabla* este afișat în mod automat pe website, însă în funcție de cursul valutar valabil la data plății taxei de rezervare, respectiv a diferenței, prețul final în lei poate varia. Prețul afișat drept « Preț promo » (în cazul în care modelul beneficiază de o promoție) este prețul promoțional care nu include reducerea tichetului Rabla.

Pentru a afla cu exactitate care este diferența de preț pe care o vei achita cu achiziție prin Programul Rabla*, îți recomandăm să te adresezi consilierului de vânzări care te va apela telefonic după achitarea taxei de rezervare. 

*Ofertele sunt destinate persoanelor fizice, prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, în limita stocului disponibil.

**Fără valoare contractuală, în limita stocului disponibil, prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, ofertă valabilă de la momentul la care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, sub rezerva aprobării Renault Commercial Roumanie ca producător în cadrul Programului Rabla 2022. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare maxima de 9000 lei, a eventualelor eco-bonusuri, calculate în Euro (Vezi cursul valutar de azi aici) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie pentru acest model (în cazul în care modelul beneficiază de o promoție).

 

Programul RABLA are la bază acordarea unei tichet în valoare de 6.000 RON pentru o mașină veche casată sau 9.000 RON pentru casarea a două vehicule uzate.

Pe langă prima de casare, utilizatorul poate beneficia de următoarele eco-bonusuri în cazul în care se îndeplinesc anumite condiții:

- un eco-bonus de 1500 lei (suplimentar față de prima de casare), pentru cumpărarea unei mașini al cărei motor generează emisii de CO2 mai mici sau egale cu 120g CO2/km în regim WLTP.

- un eco-bonus de 1.500 lei pentru fiecare autovehicul uzat care este mai vechi de 15 ani și are norma de poluare Euro 3 și inferioară - ”ecobonus de vechime” (în cazul în care ai casat două mașini mai vechi de 15 ani cu norma de poluare Euro 3 sau inferioară vei beneficia de un eco-bonus de 3000 RON).

- un eco-bonus de 1500 lei (suplimentar față de prima de casare) pentru achizitia unei mașini cu sistem GPL.

- un eco-bonus  de 3000 lei pentru achiziția unui autoturism nou hibrid (fără Plug-In).

Rabla

 

Valoare (lei)

Cumulabile dacă se indeplinesc condițiile

Prima de casare

Vehicul uzat 1

6000

Prima de casare

Vehicul uzat 2

3000

Eco-bonus vechime

Vehicul uzat 1

1500

Eco-bonus vechime

Vehicul uzat 2

1500

Eco- bonus emisii/Eco-bonus GPL

Vehicul nou

1500

Eco-bonus hibrid (fără Plug-in)

Vehicul nou

3000

 

Rabla Plus

Pentru cei care optează pentru o mașină 100% electrică sau hibrid Plug-in, Programul RABLA Plus oferă următoarele tipuri de tichete:

  • un eco-tichet de 26.000 de lei pentru achiziția unui autoturism nou hibrid Plug-in cu emisii de CO2 mai mici sau egale cu 80 g CO2/km în regim WLTP, cu condiția obligatorie a casării unei (1) mașini vechi. 
  • un eco-tichet de 29.000 de lei, pentru achiziția unui autoturism nou hibrid Plug-in cu emisii de CO2 mai mici sau egale cu 80g CO2/km în regim WTLP, cu condiția obligatorie a casării a 2 (două) mașini vechi.
  • un eco-tichet de 51.000 de lei pentru achiziția unei mașini 100% electrice, cu condiția obligatorie a casării unei (1) mașini vechi, dar nu mai mult de 50% din valoarea mașinii noi achiziționate.
  • un eco-tichet de 54.000 de lei pentru achiziția unei mașini 100% electrice, cu condiția obligatorie a casării a 2 (două) mașini vechi, dar nu mai mult de 50% din valoarea mașinii noi achiziționate.

În cadrul Rabla PLUS se mai poate acorda următoarea primă de casare:

  • un eco-bonus de 1.500 lei pentru fiecare autovehicul uzat care este mai vechi de 15 ani și are norma de poluare Euro 3 sau inferioară („eco-bonus de vechime”).

Programele RABLA Clasic și RABLA Plus nu pot fi accesate împreună.

Exemplu de calcul - valoare maximă finanțată: la achiziția unei mașini 100% electrice și casarea a 2 (două) autoturisme vechi, suma totală maximă de care se poate beneficia este de 57.000 lei: 54.000 lei eco-tichet + 2 x 1.500 eco-bonusuri de vechime.

Exemplu de calcul - valoare maximă finanțată: la achiziția unei mașini plug-in hibrid și casarea a 2 (două) autoturisme vechi, suma totală de care se poate beneficia este de 32.000 lei: 29.000 lei eco-tichet + 2 x 1.500 lei eco-bonusuri de vechime.

 

© Nissan 2023