Comanda mașina preferată din confortul casei tale!     De ce să cumperi online? Click aici pentru detalii.

Rezervarea unui automobil prin programul Rabla* 2021

 

Programul Rabla este derulat de AFM (Administrația Fondului pentru Mediu). Bugetul disponibil în fiecare an precum și data de începere a Programului Rabla din acel an este decisă de AFM.

Cum achiziționez un automobil de pe vanzari.nissan.ro prin Programul Rabla* ?

 

  1. Asigură-te că dispui de un tichet Rabla. Dacă nu ai un tichet și dorești un automobil prin acest Program național, este posibil ca agentul Nissan de unde cumperi mașina să te poată ajuta. Găsește cel mai apropiat Agent Nissan aici și contactează-l.

  2. Rezervă online automobilul pe care îl dorești și achită taxa de rezervare de 500 Euro (TVA inclus) prin vanzari.nissan.ro

  3. Când te contactează agentul selectat în cadrul procesului de comandă, comunică-i faptul că dorești achiziție prin Programul Rabla. Vei primi toate informațiile necesare.

 

În funcție de bugetul Rabla disponibil la acel moment și de starea programului, consilierul de vânzări te va informa dacă achiziția este disponibilă prin acest program sau nu.

 

Alte informații relevante:

- perioada de achitare integrală a automobilului în 15 zile (pe care o practicăm în mod normal) nu se aplică pentru Programul Rabla. Știm că validarea dosarului tău din Programul Rabla poate dura mai mult de 15 zile motiv pentru care îți vom păstra comanda activă până la acel moment;
- verifică pagina noastră de întrebări și răspunsuri despre cum funcționează platforma de rezervări online de aici pentru a fi la curent cu procesul;
- poți achiziționa un automobil prin Programul Rabla și în rate (creditare sau leasing).;
- este posibil să afișăm pe acest site și modele care nu sunt eligibile pentru achiziție prin Programul Rabla. Dacă pe pagina respectivului model nu este afișat prețul Rabla înseamnă ca acea mașină nu poate fi achiziționată cu subvenția Programului;
- vrei un model și nu îl găsești pe site? Este posibil să nu îl avem în stocul online de la acest moment. Accesează pagina Nissan de promoții generale Rabla 2021 și cere o ofertă pentru modelul pe care îl cauți;

 

Nu ai găsit informația pe care o cauți?

Poți contacta, pentru alte detalii și informații pe care nu le-am inclus aici, departamentul nostru de relații cu clienții (Vocea Clientului Nissan) la numărul de telefon +40.21.203.88.77 sau prin e-mail la voceaclientului.nissan@nissan-importer.com

 

Prețul** prin Programul Rabla* este afișat în mod automat pe website, însă în funcție de cursul valutar valabil la data plății taxei de rezervare, respectiv a diferenței, prețul final în lei poate varia. Prețul afișat drept « Preț promo » este prețul promoțional care nu include reducerea tichetului Rabla.

Pentru a afla cu exactitate care este diferența de preț pe care o vei achita cu achiziție prin Programul Rabla*, îți recomandăm să te adresezi consilierului de vânzări care te va apela telefonic după achitarea taxei de rezervare. 

 

*Ofertele sunt destinate persoanelor fizice, prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, în limita stocului disponibil.

**Fără valoare contractuală, în limita stocului disponibil, prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, ofertă valabilă de la momentul la care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, sub rezerva aprobării Renault Commercial Roumanie ca producător în cadrul Programului Rabla 2021. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 7500 lei, a eventualelor eco-bonusuri, calculate în Euro (la cursul de CURS lei) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie pentru acest model.

 

Pe langă suma de 7.500 lei, utilizatorul poate beneficia de următoarele eco-bonusuri în cazul în care se îndeplinesc anumite condiții:

- un eco-bonus de 1.000 lei (suplimentar față de prima de casare), pentru cumpărarea unei mașini al cărei motor generează emisii de CO2 mai mici sau egale cu 105g CO2/km în regim WLTP.

- un eco-bonus de 1.000 lei (suplimentar față de prima de casare) pentru achizitia unei mașini cu sistem GPL.

- un eco-bonus  de 2.500 lei pentru achiziția unui autoturism nou hibrid (fără Plug-In).

© Nissan 2022